NYX Udsalg

Amerikanske NYX laver stort set alt inden for makeup og kosmetik, og det endda til priser hvor alle kan være med. De har alt lige fra pudder og mascara til lipgloss, læbestifter og  og øjenskygger.

Ønsker du at købe NYX produkter online, så vil vi anbefale at klikke herunder, for at se Danmarks største udvalg af NYX, med masser af gode tilbud!

Køb NYX på Udsalg her!

NYX makeup forhandles ikke vildt mange steder i Danmark og netop derfor er det så fedt at du faktisk kan finde mere end 300 af deres produkter på udsalg online. Deres priser starter ved ca. 50,- for en basis eyeliner og op til 250,- for en rigtig eksklusiv foundation. Udover makeup laver NYX også super skønne makeup pensler som det virkeligt kan betale sig at investere i – gøde børster er forudsætningen for en smuk og langtidsholdbar makeup.

Og er du i tvivl om kvaliteten af NYX makeup? Til det kan vi bare sige at Selena Gomes have NYX makeup på på den røde løber ved MTV Music Awards i 2010, Adam Lambert havde fået perfekt hud til American Idol sæson 5 finalen ved hjælp af NYX cosmetics – og hvis deres makeup er god nok til den røde løber siger dét vel lidt om kvaliteten?

Køb NYX cosmetics på Udsalg her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *