FRANSA udsalg

Fransa er et moderigtigt brand der laver tøj til kvinder og damer i næsten alle størrelser, fra størrelse 34 til 44. Deres tøj har en casual stil, men kan alligevel bruges til næsten enhver lejlighed. Franza laver dametøj i alle afskygninger, både bukser, jeans, skjorter, bluser og blazers, men har tilsyneladende lidt af en forkærlighed for kjoler/strikkjoler, jakker, frakker, veste, buksedragter og tunikaer.

Køb FRANSA på Udsalg her!

Farverne er bløde og ofte pastel-agtige, men der er også diverse prints og tryk – med andre ord noget for næsten enhver smag. Fransa’s sommerkollektion 2014 indeholder rigtig nyheder i form af mange lækre t-shirts i friske farver, shorts og capribukser/knickers i luftig hvid bomuld og skønne sommerkjoler med broderie anglaise som en smuk detalje. Fransa’s sommerkollektion er altså klassisk i sit valg af materialer og farver, men det er især pasformen der er i top og som sikrer dig skønt sommertøj som både ser godt ud og som sidder fantastisk.

Du bør i øvrigt altid handle Fransa online, hvor du ofte finder Fransa på tilbud eller endda udsalg, samtidig med at udvalget er virkelig stort. Alternativet til webshops er outlet forhandlere (fx i Hillerød eller Århus) eller et godt lagersalg med masser af billige Fransa produkter fra deres 2014/2015 kollektion – desværre er det et relativt sjældent syn.

4 tanker om “FRANSA udsalg

  1. er det muligt at få oplyst nogle af de nærmeste forhandlere af Fransa bukser. Jeg bor i beder ved Aarhus

    1. På Fransa.com kan man faktisk finde forhandlere. Jeg har lige kigget, og der skulle være en Agnete Pind, Byvej 2, der forhandler Fransa. Håber det kunne bruges 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *