Billi Bi Udsalg

Brandet Billi Bi går helt tilbage til 1993 og siden da har de imponeret og domineret det skandinaviske marked med deres eksklusive udvalg af modesko og støvler til kvinder, lavet i elegante, enkle og sofistikerede designs. I dag kan du finde stort set alle former for feminint fodtøj fra BilliBi, lige fra sko, sneakers, støvler (fx deres ekstra vidde bikerstøvle/biker boots samt Black Python/Snake model) og støvletter (korte støvler/ankelstøvler/støvler med smalt skaft) til stiletter, espadrillos, pumps og sandaler.

Billi Bi Copenhagen hører ikke til i den billigste kategori når det kommer til fodtøj, men det koster også lidt at bære godt, dansk design på sine fødder, og specielt når produktet er af så høj kvalitet. Vi anbefaler dog at du som altid holder godt øje online, hvor du relativt ofte kan finde et par lækre Bili Bi sko eller støvler på tilbud, udsalg eller i hvert fald kraftigt nedsatte priser. Når det er tilfældet kan du faktisk spare helt op til 50%, og det er jo i den grad noget der kan mærkes på pengepungen! Alternativt kan du kigge efter et lagersalg eller outlet (fx i Århus, Kokkedal eller Hørshom) men de er sjældne.

Tag dig i øvrigt ikke af alle de forskellige stavemåder du ser rundt omkring i butikker og webshops, hvor der kan stå mange interessante varianter af navnet som fx Bili Bi, Bille Bi, Bilibi, Billibi, Billie Bi osv. – der er næsten helt sikkert stadig tale om Billi Bi.

Billi Bi laver i øvrigt deres fodtøj i de bedste materialer, inkl. læder og endda slangeskind, med flotte nitter og lækkert foer. Hold især øje med de lækre sandaler og ballerinaer i 2014 kollektionen – super fedt design i den vanlige gode kvalitet!

2 tanker om “Billi Bi Udsalg

  1. Generelt, pæne støvler, meen det er noget stivet læder de er lavet, de er ikke bløde og lækre, som man ellers skulle forvente til den pris, for de er jo ikke billige.
    Med venlig hilsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *